SOMMERUDSTILLING 2019

 Antonius 1
 
 
SOMMERARRANGEMENT

d. 22. juni, kl. 14.00 – 19.00

Som en del af udstillingen ”Det 2. Bud, RW + 19” inviteres I til sommerarrangement i Richard Winthers Hus i Vindeby på Lolland! Kom forbi huset i Vindeby, eller tag med i bussen fra København (gratis). Der vil være omvisning i udstillingen, workshop, koncert med SOUNDBAND og lidt mad.


PROGRAM
Kl. 14.30 // omvisning i udstillingen
Kl. 15.00 // kunstworkshop: Lad dig inspirere af omgivelserne, og vær med til at male, tegne og modellere.
Kl. 16.00-19.00 // grill og koncert med SOUNDBAND


Meld dig til arrangementet ved at skrive til: tilmeldingrw@gmail.com
Få mere info om afgang med bus ved tilmelding.

Læs mere om udstillingen her: https://kunstakademiet.dk/da/aktiviteter-og-nyheder/aktuelt/kunstakademiets-studerende-udstiller-i-richard-winthers-hus-pa

Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer!

KH elever fra Skolen for Maleri og Billedbaserede Praksisser på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Richard Winthers Hus.”Det 2. bud” - ”RW+19”

Udstillingen er et samarbejde mellem 19 kunststuderende fra det kgl. Danske Kunstakademi og Richard Winthers Hus og omfatter de kunststuderendes værker, Richard’s mytologier og Fotografiens Fædre og Døtre.

Richard Winther brugte de antikke myter til at spejle sig i og fortælle om sin egen tilværelse. Myterne handler om verdens skabelse og undergang, gudernes og heltenes liv og gerninger og tilværelsens indretning.
Da Ur-fortællingen i Winthers liv handler om hans modsætningsfyldte forhold til KVINDEN, har vi valgt fortrinsvis at vise malerier fra serien om Diana og Actæon. Den består i sin helhed af omkring 60 malerier, der blev malet her i huset i årene 1997–98 og 2004.
De 19 kunststuderende læner sig i temaet op ad Richard Winther med et antal værker kurateret i en spændende sammenhæng.Anton Lind


Herudover er der en udstilling med malerier af Richard samt fotografier af Threin Ottossen, Nanna Bisp Büchert og Steen Møller Rasmussen under temaet ”Fotografiens Fædre og Døtre”

Hele udstillingen er finansieret af 15. Juni Fonden.

Marrebæksvej 6, Vindeby, 4913 Horslunde

Lørdage/søndage frem til d. 6. oktober kl. 14-17. Entre 50 kr. - medlemmer 40 kr.
Birthe Hvarre | - Danmark | Tlf.: 30 610301 | poulstrup@mail.dk