SOMMERUDSTILLING 2019

 Antonius 1
 
 
Sidste åbningsdag i huset søndag d. 6. okt. fra kl. 14 til 17. Vi serverer i dagens anledning kartoffelsuppe og flütes.
Entré 50,- medlemmer gratis adgang.
 
Pr. 1/1-2020: For rundvisning/åbning uden for åbningstid kontakt
Birthe Hvarre - Mobil: 3061 0301
Åbning af huset uden for planlagte åbningstider koster 200 kr. udover entré.
 
 
                                            ________________
 


Lakridsevent i Richard Winthers ånd.

Richard Winther var en meget produktiv kunstner som havde gang i mange projekter.
Han var nysgerrig og eksperimenterede med materialerne, satte tingene sammen på nye måder – kort sagt var han meget kreativ.
Engang i foråret fandt bestyrelsen en lille kunstbog som hedder ”Lakrids`mer” og er udgivet af Høeghs Pingvin Lakrids – denne kunstbog består af 24 fotos af kunstværker lavet i lakrids af nogle af Danmarks mest anerkendte kunstnere, heriblandt naturligvis Richard Winther – her var et nyt materiale man kunne lave kunst i - nemlig lakrids.
Det gav os ideen til at lave et lakridsevent for børn og barnlige sjæle i Richard Winthers hus.
Siden vi fik ideen har vi arbejdet en hel med lakrids, hvordan limer man det fast, hvilke udtryk kan man få alt efter farve og baggrund - ja det er så spændende at vi glæder os til denne lakridsevent som finder sted i Richard Winthers hus lørdag 27. juli og søndag 28. juli – begge dage kl. 14 – 17.
Når entré på 50 kr. for voksne er betalt, er alle materialer gratis – vi vil gerne tage nogle billeder af de færdige værker – kom og få en spændende oplevelse.
 
Se dagens værker præsenteret her
Billeder fra eventet her
 
 
                                            ______________
 
 

Det 2. bud - RW+19

Udstillingen er et samarbejde mellem 19 kunststuderende fra det kgl. Danske Kunstakademi og Richard Winthers Hus og omfatter de kunststuderendes værker, Richard’s mytologier og Fotografiens Fædre og Døtre.

Richard Winther brugte de antikke myter til at spejle sig i og fortælle om sin egen tilværelse. Myterne handler om verdens skabelse og undergang, gudernes og heltenes liv og gerninger og tilværelsens indretning.
Da Ur-fortællingen i Winthers liv handler om hans modsætningsfyldte forhold til KVINDEN, har vi valgt fortrinsvis at vise malerier fra serien om Diana og Actæon. Den består i sin helhed af omkring 60 malerier, der blev malet her i huset i årene 1997–98 og 2004.
De 19 kunststuderende læner sig i temaet op ad Richard Winther med et antal værker kurateret i en spændende sammenhæng.Anton Lind


Herudover er der en udstilling med malerier af Richard samt fotografier af Threin Ottossen, Nanna Bisp Büchert og Steen Møller Rasmussen under temaet ”Fotografiens Fædre og Døtre”

Hele udstillingen er finansieret af 15. Juni Fonden.

Marrebæksvej 6, Vindeby, 4913 Horslunde

Lørdage/søndage frem til d. 6. oktober kl. 14-17. Entre 50 kr. - medlemmer 40 kr.
Birthe Hvarre | - Danmark | Tlf.: 30 610301 | poulstrup@mail.dk