KULTURMINISTEREN I RDO-HUSET

Meget kan siges, men kun få ord dækker. Der skal ikke være tvivl om, at huset var meget glad og stolte af weekendens besøg af kulturminister Marianne Jelved, hvor også byrådsmedlem og formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Lolland kommune, Heino Knudsen, der faktisk selv er vokset op i Vindeby, var til stede for at tage imod.
 
Glæden var tydeligt gengældt, Marianne Jelved kommer gerne til Lolland, som hun har slået fast er foran på det kulturelle område: "Jeg plejer gerne at sige, at Lolland er en af de fattigste kommuner i Danmark. Men på kulturområdet beder jeg alle andre kommuner se på Lolland som forbillede." I maj gæstede ministeren Kulturtjenesten og frilandsmusset i Maribo og i juni tog Dodekalitten i mod ved indvielsen af Dodekalitten ved Kragenæs.
 
Den årlige kulturevent 'Lys over Lolland' 2013 på Reventlow-Musset og i Pederstrup Avlslade, blev også husket, her holdt Jelved åbningstalen Ikke så meget snak, følg med os og Marianne Jelved rundt i Richards gamle og enestående gemakker.
 
Fotos v/Threin Ottossen
Birthe Hvarre | - Danmark | Tlf.: 30 610301 | poulstrup@mail.dk