FORFATTERMØDER

Fredag d. 11. september kl. 15:00 - 17:00
Digter/forfatter Maj Britt Willumsen

Maj-Britt Willumsen er digter og klummeskriver. Hun skriver om litteratur og arbejder sammen med Ulrikka Gernes i Klara Karolines Fond, stiftet af Poul og Aase Gernes, og som primært varetager udbredelsen af Poul Gernes’ kunst.
 
Maj-Britt Willumsen har kendt Richard Winther, som var lidt utilfreds med, at de aldrig kunne gennemføre en samtale, fordi den lille Marie (Maj-Britts datter) afbrød de voksne. Den samtale er umulig nu, men man kan prøve at tage den op i fiktiv form.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. juli kl. 15 - 17 Digter/ forfatter Lars Bukdahl

Lars Bukdahl er anmelder på Weekend-avisen, redaktør af Hvedekorn, folkelig foredragsholder, litterær hypnotisør, forfatter af romaner,digtsamlinger, børnebøger, monografier og blogger. Hvis Lars Bukdahl og Richard Winter havde mødtes, ville de have leet til - og af hinanden.

“JERES HUS ER ET FIRKANTET ÆG, DER KOGER UNDER MIT NATLIGE SAVN EFTER CECILIE LIND (OG PH ER EN DØD FIRKANTET KYLLING DER SNURRER RUNDT SOM EN SINDSSYG I MIKROBØLGE-OVNEN) - DET ENESTE, DET KLÆKKER, ER FLERE RÅDNE PENGE, SOM IKKE KAN KØBE KÆRLIGHED HJERTEFORMET SOM VORES”. Fra Lars Bukdahls blog. www.bukdahl.blogspot.dk
Klip fra oplæsningen med tilladelse fra Lars Bukdahl.
FORFATTEREFTERMIDDAGE
I samarbejde med Dansk Forfatterforening v/forfatter og psykiater Birgit Dagmar Johansen. Støttet af Statens Kunstfond.
Birthe Hvarre | - Danmark | Tlf.: 30 610301 | poulstrup@mail.dk