Åbningstider i Richard Winthers Hus i forhold til de nye restriktioner:

Fra d. 26. oktober til d. 24 november kan der højst være 10 personer i huset, derefter udvides, indskrænkes eller forbliver antallet det samme.

Weekend åbent lørdag og søndag 14 til 16, forudbestilles på mobil 30610301 eller mail poulstrup@mail.dk ( Birthe Hvarre)

Hverdage forudbestilles på mobil 61283367 eller anne@onsevig.dk ( Anne Bendtsen), udenfor normal åbningstid er entréen 100,- kr pr person

Fra d. 29. oktober til 2. januar kræves der mundbind

 
Entré 50 kr.
 
Richard Winthers Hus
Marrebæksvej 6, Vindeby
4913 Horslunde
 
                                           ______________________
 
 
 
Årets Richard Winther udstilling handler om “Syndfloden”, ikke den bibelske men den græsk mytologiske. Der er ophængt værker fra 80’erne, 90’erne og 00’erne.

Huset viser en lille eksklusiv samling Florence Nightingale billeder malet af Richard Winther. Denne lille udstilling skal ses som en hyldest til sundhedspersonalet i hele verden, som har sat kampen mod Corona over egen sikkerhed.

På 1. salen, i de 4 gavlværelser viser Tine Hecth-Pedersen bronzer og keramik.

På 1. salen på gangen udstilles malerier og keramik af Søs Brysch. Malerierne er inspireret af Leonardo da Vincis 12 dyrefabler.
Steen Møller Rasmussen udstiller malerier og fotos i kælderen.
 

Er du interesseret i at få Richard Winther huset åbnet for besøg uden for almindelig åbningstid, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere aftale. Åbning af huset uden for planlagte åbningstider koster 100 kr. pr. person og bestilles hos Anne Bendtsen på mobil 61283367

 
 
                                          
 
Birthe Hvarre | - Danmark | Tlf.: 30 610301 | poulstrup@mail.dk